Yhden kattilan pasta

4

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2 dl silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
10 kivetöntä Kalamata-oliivia
1 tlk käyttövalmiita punaisia linssejä
10 kpl Ikaalisten luomu -kirsikkatomaatteja
200 g täysjyväfusillia tai muuta pastaa
500 g tomaattimurskaa
4 dl vettä
1 tl kuivattua oreganoa
2 kasvisliemikuutiota
mustapippuria myllystä
1 ruukku Ikaalisten luomu ruohosipulia silputtuna
1 ruukku punaista basilikaa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet sekä aurinkokuivatut tomaatit. Leikkaa oliivit muutamaan osaan. Huuhtele ja valuta linssit.

Lisää kattilaan kaikki aineet ruohosipulia ja baslikaa lukuun ottamatta. Keitä kannen alla keskilämmöllä välillä sekoitellen noin 10-15 minuuttia tai kunnes neste on imeytynyt. Voit tarvittaessa lisätä kattilaan hiukan vettä.

Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon silputtu ruohosipuli. Syö pasta punaisen basilikan kanssa.

 

Resepti: Elina Innanen / Chocochili

Yhden kattilan pasta

Tuotteemme tässä reseptissä

Sivun alkuun