1 suuri patonki
n. 3 rkl oliiviöljyä
1/2 valkosipulinkynsi murskattuna
2 rkl basilika pestoa
n. 4 kpl Ikaalisten Luomu tomaatteja
2 pkt à 125 g mozzarellaa
kourallinen punaisia basilikan lehtiä
sormisuolaa
Tomaatti, mozzarella ja basilika ovat lyömätön yhdistelmä. Näissä ihanissa täytetyissä patongeissa on jokainen suupala taivaallinen yhdistelmä näistä jokaista.
Valmistus
Viipaloi patonki 4 osaan. Halkaise patonkipalat.
Sekoita oliiviöljy ja murskattu valkosipuli keskenään. Pensselöi valkosipuliöljyä halkaistuille patongin puolikkaille.
Nosta patongin puolikkaat kuumaan grilliin ja grillaa noin 1 minuutti.
Viipaloi tomaatit ja mozzarella.
Levitä pestoa patongin puolikkaille.
Täytä patongit tomaatti- ja mozzarellaviipaleilla. Lisää mozzarellaviipaleiden päälle punaisen basilikan lehtiä ja mausta kevyesti sormisuolalla.
Resepti: Sari Spåra