Tarvitset
1 grillattu entrecote pihvi, viipaleina
2 ruukkua Ikaalisten Luomu jääsalaattia
2 porkkanaa
2 kevätsipulin vartta
100 g Ikaalisten luomu miniluumutomaatteja
100 g retiisejä
Kastike
1⁄2 limen mehu
3 rkl oliiviöljyä, sitruunan makuista
1 tl soijaa
1 tl Srirachaa
suolaa, maun mukaan
Päälle
n. 1 rkl Seesaminsiemeniä
Mustapippuria muutama kierros myllystä
Ikaalisten Luomu lehtipersiljaa
Pihvisalaatti on kiva tapa nauttia grillatusta pihvistä. Hieman itämaisin vivahtein maustettu salaatti on raikas, mutta niin lihaisa.
Valmistus
Huuhtele ja riivi jäävuorisalaatti. Kuori ja siivuta porkkana ohuiksi viipaleiksi. Silppua kesäsipuli pieniksi paloiksi. Siivuta retiisit. Puolita mini luumutomaatit.
Kokoa salaatti laakealle lautaselle ja lisää pinnalle entrecote-pihvi siivuina.
Sekoita yhteen kastikkeen ainekset ja ripottele salaatin pinnalle.
Ripottele salaatin pinnalle vielä seesaminsiemeniä ja lehtipersiljan lehtiä. Mausta mustapippurilla.
Resepti: Sari Spåra