Minttukurkut

2 h

n. 4 dl

Tarvitset:
noin 4 dl vetoisen lasipurkin

1 kpl Ikaalisten Luomu pikkukurkku
1/2 dl Ikaalisten Luomu mintun lehtiä
3 rkl väkiviinaetikkaa (10 %)
3 rkl sokeria
1 1/2 dl vettä
1/4 tl valkopippuria
1/2 tl suolaa

Ihanan raikkaat minttukurkut maistuvat kesäruokien lisukkeena. Tarjoa esimerkiksi grillatun kalan, hampurilaisten ja salaattien kaverina.

Valmistus

1. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi.

2. Lado kurkkuviipaleet kerroksittain lasipurkkiin mintun lehtien kanssa.

3. Sekoita väkiviinaetikka, sokeri, vesi ja mausteet yhteen ja kaada kurkkujen päälle.

4. Sulje kansi ja nosta jääkaappiin tekeytymään. Anna tekeytyä ainakin noin 2 h ennen tarjoilua.

 

Resepti: Sari Spåra

Minttukurkut

Tuotteemme tässä reseptissä

Sivun alkuun