Kurkku-avokadokeitto katkarapusalsalla

4 5 min (30 min)

2 avokadoa
3 Ikaalisten Luomu pikkukurkkua
2 dl maustamatonta jogurttia
1/2 ruukku Ikaalisten Luomu ruohosipulia
1/2 ruukku Ikaalisten Luomu herneenversoja
2 rkl Ikaalisten Luomu tilliä
1/2 limen mehu
1/2 limen raastettu kuori
2 dl kylmää vettä
suolaa maun mukaan

Katkarapusalsa

150 g katkarapuja sulatettuja
n.100 g Ikaalisten Luomu kirsikkatomaatteja kuutioituna
3 rkl punasipulia kuutioituna
1 rkl jalapenoja kuutioituna
2 rkl limetin mehua

Ihanan raikas ja kesäinen keitto joka saa lisämakua ja ruokaisuutta katkarapusalsasta.

 

Keiton valmistus

Lisää kaikki keiton ainekset tehosekoittimeen ja aja sileäksi. Nosta keitto jääkaappiin ainakin 30 minuutiksi.

Annostele keitto lautasille ja tarjoa seurana katkarapusalsaa.

 

Katkarapusalsan valmistus

Sekoita kaikki salsan ainekset yhteen ja tarjoa kurkku-avokadokeiton seurana.

 

Resepti: Sari Spåra

Kurkku-avokadokeitto katkarapusalsalla
Sivun alkuun