2 avokadoa
3 Ikaalisten Luomu pikkukurkkua
2 dl maustamatonta jogurttia
1/2 ruukku Ikaalisten Luomu ruohosipulia
1/2 ruukku Ikaalisten Luomu herneenversoja
2 rkl Ikaalisten Luomu tilliä
1/2 limen mehu
1/2 limen raastettu kuori
2 dl kylmää vettä
suolaa maun mukaan
Katkarapusalsa
150 g katkarapuja sulatettuja
n.100 g Ikaalisten Luomu kirsikkatomaatteja kuutioituna
3 rkl punasipulia kuutioituna
1 rkl jalapenoja kuutioituna
2 rkl limetin mehua
Ihanan raikas ja kesäinen keitto joka saa lisämakua ja ruokaisuutta katkarapusalsasta.
Keiton valmistus
Lisää kaikki keiton ainekset tehosekoittimeen ja aja sileäksi. Nosta keitto jääkaappiin ainakin 30 minuutiksi.
Annostele keitto lautasille ja tarjoa seurana katkarapusalsaa.
Katkarapusalsan valmistus
Sekoita kaikki salsan ainekset yhteen ja tarjoa kurkku-avokadokeiton seurana.
Resepti: Sari Spåra