3 pss à 90 g kananmakuinen nuudeli
2 rkl seesamiöljyä
1 keltasipuli kuutioituna
1 valkosipulinkynsi murskattuna
400 g kanan jauhelihaa
1 rkl soijaa
1 rkl kalakastiketta
1 limetin mehu
1 ruukku Ikaalisten luomu Romacosalaattia
1 ruukku Ikaalisten luomu Korianteria
Upean raikas kanawokki valmistuu nopeasti. Romacosalaatti tuo wokille kepeyttä ja lime sekä korianteri makua.
1. Valmista ensin nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
2. Kuullota sipulikuutiot ja valkosipuli seesamiöljyssä wokkipannussa
3. Lisää joukkoon kanan jauheliha ja ruskista kypsäksi.
4. Mausta jauhelihaseos soijalla, kalakastikkeella ja limetin mehulla.
5. Lisää pannuun valutetut nuudelit ja sekoittele seosta, kunnes myös nuudelit lämpenevät.
6. Huuhtele ja kuivaa romacosalaatti. Leikkaa tai riivi salaatti pieniksi suikaleiksi ja lisää wokkipannuun. Sekoittele niin kauan kunnes salaatti painuu hiukan kasaan.
7. Viimeistele wokki hienonnetulla korianterilla.
