Cobb-salaatti

4-6 n. 20 min

4 kananmunaa
1 pkt à 170 g pekonia
400 g broilerin fileesuikaleita
1 rkl öljyä
1 punasipuli
2 avokadoa
2 ruukkua Ikaalisten luomu Romacosalaattia
1 rasia Ikaalisten luomu kirsikkatomaatteja punaisia
1 pkt (170 g) sinihomejuustoa

Kastike

1 dl oliiviöljyä
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl punaviinietikkaa
1 tl juoksevaa hunajaa
1/4 tl suolaa tai maun mukaan
mustapippuria myllystä maun mukaan

Salaatin valmistus

1. Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja lohko ne.
2. Lisää pekonit kylmälle pannulle ja paista ne rapeiksi. Nosta pekonit talouspaperin päällemihin ylimääräinen rasva saa imeytyä. Kuutioi pekonit.
3. Paista broilerin fileet kypsiksi ölyssä.
4. Kuutioi punasipuli pieniksi kuutioiksi.
5. Kuutioi avokadojen hedelmälihat.
6. Puolita kirsikkatomaatit.
7. Murustele sinihomejuusto.
8. Asettele romacosalaatti suurelle tarjoiluvadille.
9. Asettele kaikki ainekset tarjoiluvadille oman makusi mukaisesti.

Kastikkeen valmistus

1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää salaatin päälle juuri ennen tarjoamista.

Cobb-salaatti

Tuotteemme tässä reseptissä

Sivun alkuun