Tomaatti-mozzarellakranssi

4 15 min

500 g Ikaalisten Luomu kirsikkatomaatteja
n. 250 g mozzarellapalloja
1–2 kpl Ikaalisten Luomu punainen basilika

Lisäksi
pestokastiketta

Tämä juhlava, mutta kuitenkin helposti valmistuva tomaattikranssi sopii napostelu- tai noutopöytään. Miksei myös juhlapöydän kaunistukseksi ja mainioksi herkuksi.

Valmistus

1. Huuhtele kirsikkatomaatit. Poista kirsikkatomaateista yläosa. Kaavi teelusikalla kirsikkatomaattien sisus ulos.

2. Paina jokaiseen kirsikkatomaattiin mozzarellapallo täytteeksi.

3. Ota tarjoilulautanen ja lado sille basilikan lehtiä kranssin muotoon. Jätä basilikan lehtiä myös koristeluun.

4. Lado täytetyt kirsikkatomaatit basilikan lehtien päälle. Koristele tomaattikranssi vielä basilikan lehdin.

5. Tarjoa tomaattikranssin seurana pestokastiketta.

 

Resepti: Sari Spåra

Tomaatti-mozzarellakranssi

Tuotteemme tässä reseptissä

Sivun alkuun