Täytetyt grillatut patongit

4 10 min

1 suuri patonki
n. 3 rkl oliiviöljyä
1/2 valkosipulinkynsi murskattuna
2 rkl basilika pestoa
n. 4 kpl Ikaalisten Luomu tomaatteja
2 pkt à 125 g mozzarellaa
kourallinen punaisia basilikan lehtiä
sormisuolaa

Tomaatti, mozzarella ja basilika ovat lyömätön yhdistelmä. Näissä ihanissa täytetyissä patongeissa on jokainen suupala taivaallinen yhdistelmä näistä jokaista.

Valmistus

Viipaloi patonki 4 osaan. Halkaise patonkipalat.

Sekoita oliiviöljy ja murskattu valkosipuli keskenään. Pensselöi valkosipuliöljyä halkaistuille patongin puolikkaille.

Nosta patongin puolikkaat kuumaan grilliin ja grillaa noin 1 minuutti.

Viipaloi tomaatit ja mozzarella.

Levitä pestoa patongin puolikkaille.

Täytä patongit tomaatti- ja mozzarellaviipaleilla. Lisää mozzarellaviipaleiden päälle punaisen basilikan lehtiä ja mausta kevyesti sormisuolalla.

 

Resepti: Sari Spåra

Täytetyt grillatut patongit

Tuotteemme tässä reseptissä

Sivun alkuun