Pihvisalaatti

4 20 min

Tarvitset

1 grillattu entrecote pihvi, viipaleina
2 ruukkua Ikaalisten Luomu jääsalaattia
2 porkkanaa
2 kevätsipulin vartta
100 g Ikaalisten luomu miniluumutomaatteja
100 g retiisejä

Kastike

1⁄2 limen mehu
3 rkl oliiviöljyä, sitruunan makuista
1 tl soijaa
1 tl Srirachaa
suolaa, maun mukaan

Päälle

n. 1 rkl Seesaminsiemeniä
Mustapippuria muutama kierros myllystä
Ikaalisten Luomu lehtipersiljaa

Pihvisalaatti on kiva tapa nauttia grillatusta pihvistä. Hieman itämaisin vivahtein maustettu salaatti on raikas, mutta niin lihaisa.

Valmistus

Huuhtele ja riivi jäävuorisalaatti. Kuori ja siivuta porkkana ohuiksi viipaleiksi. Silppua kesäsipuli pieniksi paloiksi. Siivuta retiisit. Puolita mini luumutomaatit.

Kokoa salaatti laakealle lautaselle ja lisää pinnalle entrecote-pihvi siivuina.

Sekoita yhteen kastikkeen ainekset ja ripottele salaatin pinnalle.

Ripottele salaatin pinnalle vielä seesaminsiemeniä ja lehtipersiljan lehtiä. Mausta mustapippurilla.

 

Resepti: Sari Spåra

Pihvisalaatti
Sivun alkuun