Pico de gallo -salaatti

4 10 min (30 min)

1 rasia Ikaalisten Luomu miniluumutomaatteja
1 punasipuli kuutioituna
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 prk à 400 g mustapapuja valutettuna
200 g maissia keitettyä
1 dl tuoreita korianterin lehtiä
2 rkl jalapenoja hienonnettuna
1 limen mehu
suolaa maun mukaan
mustapippuria maun mukaan

Tarjoa Pico de gallo salaatti joko alkuruokana tortillasipsien kera tai ruokaisana salaattina pääruoan kanssa.

Tämä salaatti on myös mitä mainioin täyte esimerkiksi tortilloille ja tacoille.

 

Valmistus

Jaa miniluumutomaatit neljään osaan.

Sekoita kaikki salaatin ainekset yhteen. Nosta salaatti jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi ennen tarjoilua.

 

Resepti: Sari Spåra

Pico de gallo -salaatti

Tuotteemme tässä reseptissä

Sivun alkuun