Inkiväärikurkut

6 1 h 5 min

2 kpl Ikaalisten Luomu pikkukurkkua

Liemi
1/2 dl Ranskalaista omenasiiderietikkaa
1 1/2 dl vettä
1/2 dl sokeria
1/2 tl suolaa
1 rkl tuoretta inkivääriä raasteena

Nämä pirteän mausteiset inkiväärillä maustetut kurkut sopivat niin voileiville kuin maukkaaksi lisukkeeksi esimerkiksi lohelle. Myös joulupöydän kalaherkut ja inkiväärikurkut sopivat yhteen.

Valmistus

1. Huuhtele kurkku ja viipaloi se ohuiksi suikaleiksi.

2. Sekoita kaikki liemen ainekset yhteen. Lisää kurkut joukkoon.

3. Anna kurkkujen tekeytyä mieluusti ainakin tunti ennen tarjoilua.

4. Säilytä kurkut jääkaapissa.

Vinkki!
Inkiväärikurkut sopivat mainiosti myös itämaisten ruokien seuraksi.

 

Resepti: Sari Spåra

Inkiväärikurkut

Tuotteemme tässä reseptissä

Sivun alkuun